Izgradnja sauna i banja
u Crnoj Gori
Kontaktirajte nas

Ukoliko želite da izgradite saunu «pod ključ» u svojoj privatnoj kući, stanu, kancelariji ili želite da kreirate SPA centar(Wellness) – kontaktirajte nas. Kompanija «Montelgroup» gradi slične objekte u Crnoj Gori već više od 10 godina.
Finska sauna, Ruska banja, Bio sauna je tehnički komplikovana konstrukcija, prilikom projektovanja i izgradnje je važno uzeti u obzir mnoge nijanse vezane za visoku vlagu, promjenu temperature, povećanjo grijanje odredjenih zona, zastupljenost komunikacije i mnoge druge. Da bi se izgradili udobnu i funkcionalnu saunu, sobu sa pratećim prostorijama, neophodno je izvrsiti mnoge profesionalne tehničke kalkulacije, kao i pravilno izabrati materijal. Sve to ce na visokom nivou izraditi stručnjaci kompanije «Montelgroup».

Izgradnja sauna pod ključ u Crnoj Gori znači da će stručnjaci kompanije projektovati, izabrati odgovarajucu opremu, organizovati logistiku, a takođe obaviti sve građevinske, instalacijske radove, nakon čega ostaje samo da se koristi sauna. Na ovaj nacin cuvate živce, snagu i resurse, zato sto rad sa jednim izvođačem je uvijek jednostavniji i isplativiji.

Faze izgradnje saune
Odlazak na teren inženjer-dizajnera
Ugradnja konstrukciji saune, ugradnja izolacije i ljepljenje spojeva
Instalacija elektro sistema
Ugradnja klupa
Oblaganje sauna drvetom, kamenom, himalajska so
Priključivanje i puštanje u pogon peći

Dobiti savjet o vašem projektu

PROJEKTI