Pejzažno uredjenje
u Crnoj Gori
Kontaktirajte nas

Razvoj uređenja pejzažnog dizajna u Crnoj Gori je slozen i odgovoran zadatak. Ukoliko znate kako zelite da izgleda Vas plac, ali nijeste sigurni kako da realizujete svoje ideje u praksi, ili obrnuto, vi ne znate kako najbolje da uredite teritoriju oko doma, obratite se stručnjacima kompanije «Montelgroup» i mi ćemo pomoći.
Radimo s vodećim pejzažnim dizajnerima Crne Gore(Irina Kucma)  i u mogućnosti smo da razumijemo vaše ideje, dopunimo ih racionalnim predlozima, kao i da formiramo plan za njihovu realizaciju u praksi, stvarajući harmonican, uskljadjen projekat.
Nudimo individualni dizajn pejzaža(idejni projekat), zasnovan na želji kupca i karakteristikama lokacije. Mi ćemo izvršiti zoniranje, odabracemo biljke, uzimajući u obzir preferencije klijenta, kao i karakteristike tla i režima svjetlosti / hladovini na lokaciji. Strucnjaci kompanije rade na uredjenju pejzaža i zelenila. Profesionalci kompanije «Montelgroup» u mogućnosti su da zabaceno mjesto ,dvoriste pretvore u vjestu kombinaciju cvjetova, grmlja, staza, višegodišnjih i godišnjih biljaka.
Mi ne namecemo sopstvenu viziju, već pokušavamo da razvijemo i usavršimo sugestije i želje kupca.

Vrste usluga
Planiranje teritorije
Uređenje spoljnog osvetljenja
Pejzažni radovi
Uređenje travnjaka
Uređenje cvjetnog vrta
Sadnja drveća i grmlja
Uredjenje staza
Stavljanje pločica za trotoar
Instalacija sistema za navodnjavanje
Izgradnja fontana

Dobiti savjet o vašem projektu

PROJEKTI